Live workshop marketing

Wil je een live workshop bij mij boeken? Dat kan natuurlijk! Op een mooie locatie of bij jou op kantoor, of online. Ik geef workshops voor kleinere en grotere gezelschappen, heel praktisch of ook met een theoretisch gedeelte.

Focus op storytelling, social media, contentmarketing, marketingstrategie, ambassadeurschap en contentcreatie. Lees hieronder meer over de verschillende vormen waarin ik een workshop kan aanbieden.

Wil je wat anders? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, ik denk graag met je mee. Ik geef mijn workshops zowel aan ondernemers als aan marketingteams bij MKB, publieke sector en corporate.

Online training marketing

Ben je benieuwd naar mijn online trainingen zodat je direct zelf aan de slag kan? Klik op onderstaande knop om het huidige aanbod te bekijken.

De online training zijn op elk moment te volgen en zoomen in op verschillende thema’s rondom marketing voor ondernemers.

Zoek je iets anders? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, ik denk graag met je mee.

Live lezing of training mentale gezondheid

Daarnaast geef ik workshops en lezingen over mentale gezondheid en ADHD, met een focus op werk en balans. Voor zowel medewerkers als MT/HR om zo samen tot een gezonde en inclusieve werkomgeving te komen voor iedereen. Deze workshops zijn bij voorkeur live op lokatie.

Ook voor ondernemers en mensen die privé met mentale uitdagingen worstelen geef ik lezingen. Dat is zowel online als live te boeken.

Wil je eerst even bellen? Plan vrijblijvend een kennismaking!