Ben jij toe aan serieus werken aan jouw content? Wil je zorgen dat jouw online presence de juiste klanten aantrekt? Wil je slimmer werken zodat jouw content beter scoort en minder tijd kost om te maken? Check dan een van mijn online trainingen!

Wat kan je verwachten van een online training?

In mijn online trainingen neem ik je in enkele weken mee op reis naar een workflow die voor jou werkt. We gaan aan de slag met het neerzetten van de basisstructuur en het uitwerken van converterende content. Hierin is een plan het startpunt, maar we gaan ook vrij snel aan de slag met echt iets maken. Uiteindelijk is dat het resultaat waar je mee aan de slag wil.

De trainingen zjin zo opgebouwd dat beginnende ondernemers makkelijk kunnen aanhaken, maar ook gevestigde ondernemers die nog niet heel veel succesvolle online marketing hebben bedreven worden geprikkeld. We duiken onder andere in jouw businessdoelen en doelgroep, de klantreis van jouw ideale klant, content die jouw doelgroep aanspreekt, structuur aanbrengen in je marketing en content, zinnige KPI’s opstellen en bijsturen van jouw online activiteiten.

Een training is geen maandenlang coachingtraject, maar een kortdurende praktische manier om snel met jouw online marketing stappen te maken. Door focus aan te brengen, planmatig te werken en duidelijke doelen te stellen kan elke ondernemer aan de slag met online marketing.

content planner on black surface

In 5 stappen een kick-ass marketingstrategie

opened book

Online storytelling voor websites, blogs en social media

young asian woman with shopping cart near retro van

Breng in 5 stappen jouw klantreis in kaart

Ben jij klaar om lean & mean jouw online marketing tot een succes te maken?

Bekijk het huidige online cursusaanbod en meld je aan, of vraag vrijblijvend informatie aan.

⭐⭐⭐⭐⭐
Haar geloof in mijn schrijftalent heeft mijn carrière als copywriter een grote slinger gegeven!
Dankzij haar enthousiasme en oplettend oog zijn mijn artikelen nog beter geworden en kreeg ik het zelfvertrouwen om hier mee verder te gaan.

Jessica van Horrsen

⭐⭐⭐⭐⭐
It’s a real pleasure to work with Danitsja. She is professional, timely, organized and a great content creater.
For United POP she did several workshops in copywriting and journalism with much enthousiasm. We look forward to work with her again in the future.

Fabian Willems

⭐⭐⭐⭐⭐
Ik heb de afgelopen jaren vaker samengewerkt met Danitsja, beiden vanuit verschillende functies.
[Zij] levert altijd kwaliteit af binnen de gestelde deadlines. Hierbij kijkt zij vaak ook verder hoe zij nog meer kan leveren, dan al afgesproken.

Jan-Melle Liscaljet

Lees alle referenties hier.