Over Danitsja

Veel ondernemers zijn neurodivergent en veel neurodivergente mensen zijn ondernemer. Niet gek, want wanneer jouw hoofd net even anders werkt dan gemiddeld kan leven in loondienst minder goed bij je passen.

Mensen met autisme, ADHD, hoogbegaafdheid, dyslexie, dyscalculie enzovoorts denken net even anders dan neurotypische mensen. Ik merk dat zelf ook en ben daardoor jaren zoekende geweest hoe ik mijn werkleven wil invullen. Verwachtingen afschudden en je eigen pad vinden is moeilijk, maar ook enorm bevrijdend!

Juist omdat ik zelf merk wat voor een ongelooflijks er mogelijk is wanneer neurodivergente mensen samenwerken en elkaar ondersteunen, is het mijn missie om die magie te verspreiden. Door te werken met mensen met een bijzonder brein en de krachten die daarin zitten te benutten.

Je hoeft niet in alles goed te zijn om succesvol te zijn. Juist door samen te werken bereik je nieuwe hoogtes. Laat de ideeën stromen, denk groot, zie waar jij gelukkig van wordt, en dan gieten we het samen in een plan en planning. Want geloof mij, verhalen liggen voor het oprapen en goede marketing is een goed verhaal vertellen.

Wat feitjes over mij:

  • Chronisch optimistisch en tomeloos enthousiast, zeker over communicatie en marketing
  • Stil staan is achteruit gaan, ik ben altijd bezig
  • Heel nieuwsgierig en ik doe graag onderzoek naar onderwerpen die me interesseren, voor werk en privé (komt die universitaire opleiding toch nog van pas)
  • Ik ben een echte verbinder, ik zie welke mensen bij elkaar passen en op welke plek zij tot hun recht komen
  • Onverbeterlijke coach, privé en op werk kan ik het niet laten om mensen op een positieve manier te coachen naar een goed resultaat of een betere situatie
  • Gek op eten en structureel hongerig, second breakfast en second lunch zijn standaard bij mij. Ik ben net een Hobbit
  • Ik hou van dieren en natuur, mede daarom probeer ik veelal plantaardig te consumeren en mijn footprint te verkleinen
  • ‘Op avontuur’ is een gevleugelde uitspraak, ik ontdek graag mijn omgeving dichtbij en ver weg
  • Ik poog radicaal inclusief te zijn en leer dagelijks bij over discriminatie in de breedste zin van het woord
  • Absoluut neurodivergent en ik leer steeds meer hoe ik daar mijn kracht uit kan putten

Ervaring

In 20 jaar tijd heb ik me mogen ontwikkelen tot een allround redacteur, contentmarketeer en mediaproducer met ervaring bij uiteenlopende platformen en opdrachtgevers. Ik ben een enthousiaste, energieke en sociale dame met een passie voor verhalen vertellen.

Het vertellen van verhalen kan in mijn beleving op allerlei platformen en kan zo groot of klein zijn als de opdracht, het publiek en de klant verwachten. Het gaat allemaal om de sweet spot vinden tussen de behoefte van jouw doelgroep en de oplossing die jij biedt.

Ik heb ervaring met het schrijven en redigeren van content voor verschillende media, daarnaast heb ik ervaring met online communicatie en social media in een breder perspectief. Zowel in uitvoerende als in strategische en leidinggevende rollen.

Naast mijn ervaring als redacteur heb ik ervaring opgedaan in het produceren van evenementen, korte films, videoclips, commercials en televisieprogramma’s. Als je hier meer over wil weten, kijk dan even op LinkedIn. Voel je vrij me toe te voegen!

Neem contact op

Neem vooral contact met mij op. Ik ben altijd in voor een kop koffie om te zien hoe we elkaar kunnen helpen. Hoor ik van je?

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.