Over Danitsja

Redacteur, contentmarketeer, communicatiemedewerker

Danitsja

Ik ben een vrolijke, enthousiaste, sociale en creatieve professional die graag het voortouw neemt. Ik hou van werken onder druk, ik kom zowel zelfstandig werkend als in een team goed tot mijn recht en ik denk creatief terwijl de praktische kant niet wordt vergeten.

Collega’s kennen me als een behulpzame, hardwerkende en hulpvaardige collega die erg betrokken is bij de organisatie. Ik word ook regelmatig beschreven als een heuse ideenfabriek.

Wat feitjes over mij:

  • Chronisch optimistisch en tomeloos enthousiast, zeker over communicatie en marketing
  • Stil staan is achteruit gaan, ik ben altijd bezig
  • Heel nieuwsgierig en ik doe graag onderzoek naar onderwerpen die me interesseren, voor werk en prive (komt die universitaire opleiding toch nog van pas)
  • Ik ben een echte verbinder, ik zie welke mensen bij elkaar passen en op welke plek zij tot hun recht komen
  • Onverbeterlijke coach, prive en op werk kan ik het niet laten om mensen op een positieve manier te coachen naar een goed resultaat of een betere situatie
  • Gek op eten en structureel hongerig, second breakfast en second lunch zijn standaard bij mij
  • Ik hou van dieren en natuur, mede daarom probeer ik veelal plantaardig te consumeren en mijn footprint te verkleinen
  • ‘Op avontuur’ is een gevleugelde uitspraak, ik ontdek graag mijn omgeving dichtbij en ver weg
  • Ik poog radicaal inclusief te zijn en leer dagelijks bij over discriminatie in de breedste zin van het woord

Ervaring

In 15 jaar tijd heb ik me mogen ontwikkelen tot een allround redacteur, contentmarketeer en mediaproducer met ervaring bij uiteenlopende platformen en opdrachtgevers. Ik ben een enthousiaste, energieke en sociale dame met een passie voor verhalen vertellen.

Het vertellen van verhalen kan in mijn beleving op allerlei platformen en kan zo groot of klein zijn als de opdracht, het publiek en de klant verwachten. Het gaat allemaal om de sweet spot vinden tussen de behoefte van jouw doelgroep en de oplossing die jij biedt.

Ik heb ervaring met het schrijven en redigeren van content voor verschillende media, daarnaast heb ik ervaring met online communicatie en social media in een breder perspectief. Zowel in uitvoerende als in strategische en leidinggevende rollen.

Naast mijn ervaring als redacteur heb ik ervaring opgedaan in het produceren van evenementen, korte films, videoclips, commercials en televisieprogramma’s. Als je hier meer over wil weten, kijk dan even op LinkedIn. Voel je vrij me toe te voegen!

Neem contact op

Neem vooral contact met mij op. Ik ben altijd in voor een kop koffie om te zien hoe we elkaar kunnen helpen. Hoor ik van je?