Een vakidioot, een ideeënfabriek, geboren met de pen in de hand, strategisch en toch praktisch. In de afgelopen jaren heb ik heel wat mooie bewoordingen gehoord om mijn functioneren te omschrijven. Enthousiast en doelgericht horen zeker in dat rijtje. Ik ben mateloos enthousiast over media, content en marketing. Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen met een beetje kennis en motivatie een fantastisch verhaal te vertellen heeft. Het is aan jou om dat verhaal wereldkundig te maken. En daar kan ik je bij helpen!

Ervaring

In 20 jaar tijd heb ik me mogen ontwikkelen tot een allround redacteur, contentmarketeer en mediaproducer met ervaring bij uiteenlopende platformen en opdrachtgevers. Ik ben een enthousiaste, energieke en sociale dame met een passie voor verhalen vertellen.

Naast mijn ervaring als redacteur heb ik ervaring opgedaan in het produceren van evenementen, korte films, videoclips, commercials en televisieprogramma’s. Zowel op de set als op kantoor heb ik aan uiteenlopende mediaproducties meegewerkt.

Sinds 10 jaar heb ik me toegelegd op marketing. Hierin heb ik een focus op content, aangezien ik content maken een van de leukste dingen vind om te doen. Mijn ervaring in schrijven en mediaproductie komt hierin goed van pas. Het werken met allerlei online kanalen, PR, SEO en media komt hierin samen.

Naast mijn werk in media en marketing geef ik regelmatig presentaties, trainingen en lezingen. Ik houd me sinds 2009 bezig met het onderwerp ADHD en neurodivergentie. Onder andere door mijn eigen blogsite, blogs en evenementen voor ADHDvrouw en samenwerkingen met andere organisaties rondom mentale gezondheid. Ook ben ik in verschillende podcasts te horen en meermaals in de media verschenen over het onderwerp ADHD.

Met mijn eigen bedrijf richt ik me sinds 2022 op het aanbieden van marketingcoaching plus het geven van workshops en lezingen over marketing en mentale gezondheid.

Als je meer wil weten, kijk dan even op LinkedIn. Voel je vrij me toe te voegen!

Wat werkt voor jouw werk?

Omdat ik tot de doelgroep neurodivergent en multipotential behoor zie ik het als mijn missie om de werkvloer toegankelijk te maken voor mensen met een bijzonder brein. Met de juiste tips, tools, uitdaging en begeleiding voegen neurodivergente collega’s heel veel waarde toe aan een onderneming. En met de juiste mindset kan een werkgever een plek zijn waar een medewerker met ADHD, autisme of anderszins bijzonder brein tot bloei komen. Hoe mooi is dat!

Werken met een bijzonder brein

Juist omdat ik zelf merk wat voor een ongelooflijks er mogelijk is wanneer neurodivergente mensen samenwerken en elkaar ondersteunen, is het mijn missie om die magie te verspreiden. Door te werken met mensen met een bijzonder brein en de krachten die daarin zitten te benutten. Je hoeft niet in alles goed te zijn om succesvol te zijn. Juist door samen te werken bereik je nieuwe doelen. Laat de ideeën stromen, denk groot, zie waar jij gelukkig van wordt, en waar je hulp bij kunt gebruiken.

Ik heb een pad vol uitdagingen en zelfonderzoek afgelegd, dus nu wil ik anderen helpen hun pad te vinden. Hoe kunnen we samen, als neurodivergente mensen en als collega’s of leidinggevenden van neurodivergente mensen, ervoor zorgen dat elk brein tot bloei komt in de werkomgeving. Want met een paar aanpassingen, wat betrouwbare informatie, een goed gesprek en wat begrip kom je al een heel eind!

Wil je eerst even bellen? Plan vrijblijvend een kennismaking!

Twee petten, één persoon

Als een echte multipotential met een neurodivergent brein ben ik niet voor één gat te vangen. Enerzijds ben ik marketingcoach om ondernemers en marketeers te helpen, inspireren en motiveren om hun unieke verhaal voor het voetlicht te brengen. Anderzijds ben ik spreker en trainer op het gebied van mentale gezondheid. Jarenlang is mijn brede interesse een onzekerheid geweest, moet ik mij niet meer specialiseren? Maar juist mijn brede blik en brede interessegebied maken wat ik doe uniek. Die realisatie wil ik doorgeven. In marketingcoaching of in een workshop over mentale gezondheid. Want in beide gevallen gaat het wat mij betreft om het omarmen van jouw unieke zelf. Hoe mooi is dat!

Wat feitjes over mij:

  • Chronisch optimistisch en tomeloos enthousiast, zeker over communicatie en marketing
  • Stil staan is achteruit gaan, ik ben altijd bezig
  • Heel nieuwsgierig en ik doe graag onderzoek naar onderwerpen die me interesseren, voor werk en privé (komt die universitaire opleiding toch nog van pas)
  • Ik ben een echte verbinder, ik zie welke mensen bij elkaar passen en op welke plek zij tot hun recht komen
  • Onverbeterlijke coach, privé en op werk kan ik het niet laten om mensen op een positieve manier te coachen naar een goed resultaat of een betere situatie
  • Gek op eten en structureel hongerig, second breakfast en second lunch zijn standaard bij mij. Ik ben net een Hobbit
  • Ik hou van dieren en natuur, mede daarom probeer ik veelal plantaardig te consumeren en mijn footprint te verkleinen
  • ‘Op avontuur’ is een gevleugelde uitspraak, ik ontdek graag mijn omgeving dichtbij en ver weg
  • Ik poog radicaal inclusief te zijn en leer dagelijks bij over discriminatie in de breedste zin van het woord
  • Absoluut neurodivergent en ik leer steeds meer hoe ik daar mijn kracht uit kan putten

Neem contact op

Neem vooral contact met mij op. Ik ben altijd benieuwd hoe we elkaar kunnen helpen. Hoor ik van je?

Processing…
Success! You're on the list.