Live Marketingdag – In één dag een plan en planning voor jouw marketing

Worstel je met het maken van een gefundeerd plan en daar vervolgens echt mee aan de slag te gaan? Veeg één dag leeg in je agenda en neem deel aan de Live Marketingdag. In één dag ga je samen met mij en andere deelnemers (ondernemers of marketeers) inzoomen op jouw doelgroep, doelen, strategie en planning. Van plan naar uitvoering, plus een bak energie en inspiratie.

Schrijf je vast in voor de wachtlijst. De volgende Live Marketingdag zal in najaar 2023 plaatsvinden.

Workshop marketing

Ik geef workshops voor kleinere en grotere gezelschappen, heel praktisch of ook met een theoretisch gedeelte. Focus op storytelling, social media, contentmarketing, marketingstrategie, ambassadeurschap en contentcreatie. Lees hieronder meer over de verschillende vormen waarin ik een workshop kan aanbieden.

Wil je wat anders? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, ik denk graag met je mee. Ik geef mijn workshops zowel aan ondernemers als aan marketingteams bij MKB, publieke sector en corporate.

Voor ondernemers

Voor medewerkers

Voor marketeers

Maatwerk

Voor ondernemers

Als ondernemer moet je goed zijn in jouw vak, in ondernemen en in online marketing. Dat zijn veel ballen om hoog te houden, daarom geef ik speciaal voor ondernemers praktische workshops over contentcreatie, professioneel schrijven, social media en contentstrategie. Ben jij klaar met pielen in de marge? Volg een workshop en geef jouw content een boost! Neem contact met mij op om meer te horen over de mogelijkheden.

Voor werknemers

Ben je op zoek naar een praktische workshop op het gebied van contentcreatie, commercieel schrijven, contentmarketing, of social media voor zakelijk en professioneel gebruik voor een kleine groep werknemers? Neem dan vooral contact met mij op. Voor kleinere gezelschappen is het prettig om heel praktisch aan de slag te gaan met een case of hulpvraag die aansluit bij de dagelijkse uitdagingen in het werk van de deelnemers. Bij grotere gezelschappen is het fijn om de overkoepelende doelen en visie in het vizier te houden. Zo kunnen we samen aan de slag om het maken van content en het inzetten van ambassadeurs tot een succes te maken.

Voor marketing- en communicatieprofessionals

Ben je op zoek naar een inhoudelijke workshop over contentcreatie, professioneel schrijven, zakelijk en professioneel gebruik van social media, of contentmarketing? Neem vrijblijvend contact op. Ik grote en kleine workshops gegeven waarin zowel een theoretisch als een praktisch deel aan bod kwam, aan de hand van voorbeelden en opdrachten konden de deelnemers na de workshop gericht aan de slag met content en social media voor hun eigen bedrijf, merk en werkgever.

 

Maatwerk

Om een workshop succesvol te laten zijn is het van groot belang om maatwerk te leveren. Wat is het doel, wat is de hulpvraag en welke leerpunten willen de deelnemers graag aanpakken? Ik pas de vorm, theoretische informatie, voorbeelden en praktische opdrachten aan op de vraag van de opdrachtgever en deelnemers. Voor informatie over prijzen en mogelijkheden kan je contact opnemen. Workshops kunnen worden gegeven in het Nederlands of Engels.

Wil je eerst even bellen? Plan vrijblijvend een kennismaking!