Angststoornis Concentratie Concerta Depressie Fobie Hoofdpijn Medicatie Omgaan met ADHD Onzekerheid Ritalin Slaapproblemen Stress Therapie Vergeetachtigheid Vermoeidheid Verslaving Verveling

ADHD glossy Suzan!¡ op weg naar groots succes

ADHD SuzanDe nieuwe glossy over ADHD genaamd Suzan!¡ is in korte tijd had op weg een grote schare fans te verzamelen. Eind 2012 zijn initiatiefnemers Suzan Otten-Pablos en Angelique Bergsma met begonnen met het opbouwen van een website en netwerk. Nu, enkele maanden later, is een flinke redactie toegewijd bezig met blogs schrijven en artikelen voor het glossy voorbereiden.

De redactie van het magazine is een bonte verzameling ADHD’ers, ADD’ers, professionals, ouders van kinderen met ADHD of ADD en mensen die zich op de een of andere manier bezig houden met deze aandoening. Op de website zijn weblogs te vinden over uiteenlopende onderwerpen met verschillende invalshoeken en visies op ADHD. Elke tekst en redacteur geeft een kijkje in zijn of haar perceptie van ADHD of leven met ADHD. Zo ontstaat er een bonte verzameling van ervaringen en vragen over ADHD. Inderdaad, helemaal in lijn met mensen met ADHD. Dit beloofd veel voor het uit te brengen glossy.

Suzan!¡ is te volgen op Facebook onder de naam ADHD Glossy en op Twitter via @ADHDglossy. Volg ook de laatste ontwikkelingen op de site van Suzan!¡. Halverwege dit jaar moet de eerste editie in de winkels liggen. Bij deze wensen wij Suzan!¡ heel veel succes toe met het uitbrengen van de eerste glossy.

Danitsja Koster

FacebookTwitterWebsite

Aanbevolen artikelen