Referenties

Jessica van Horssen

Danitsja is een heel fijn persoon om mee samen te werken. Haar geloof in mijn schrijftalent heeft mijn carrière als copywriter een grote slinger gegeven! Dankzij haar enthousiasme en oplettend oog zijn mijn artikelen nog beter geworden en kreeg ik het zelfvertrouwen om hier mee verder te gaan. Verder heeft Danitsja mij doen inzien wat er allemaal mogelijk was op het gebied van mijn loopbaan. Danitsja is een inspirerend, motiverend en gedreven persoon die een onmisbare aanvulling is op een team!

Christa Hemelaar

Danitsja is a driven, creative and energetic professional. Within PressPage she was responsible for setting up the content calendar, creating content and managing all our social media channels. Her creativity and talent in content creation, both in text, video and visuals, made her very valuable in building our content marketing strategy. She is a real asset in any content marketing team.

Fabian Willems

It’s a real pleasure to work with Danitsja. She is professional, timely, organized and a great content creater.
For United POP she did several workshops in copywriting and journalism with much enthousiasm. We look forward to work with her again in the future

Déborah De Klerck
Danitsja is taking care of the community management for one of the P&G Facebook pages in the Netherlands I’m working on. Her writing skills in Dutch are really good, she’s proactive and always has an eye for details.

Monique van Zwieten

Projectmatig is Danitsja betrokken geweest bij het realiseren van het grote succes van het congres ADHDvrouw. We hebben haar leren kennen als een enthousiaste en gedreven steun en toeverlaat. Volkomen zelfstandig heeft ze sturing gegeven aan alles wat te maken heeft met online media, waaronder het redigeren van de aangeleverde blogs, het plaatsen van relevante artikelen en het volledig mee opzetten van het congres. Op naar het volgende congres en dat natuurlijk absoluut samen met Danitsja!

Maaike Isaacs

Danitsja heeft voor het de campagne Het kan in Almere een aantal interviews afgenomen die op de webportal HetkaninAlmere.nl staan. Content met het resultaat en kan snel schakelen!

Nadia Palesa Poeschmann

Danitsja is a great help when organising and producing a shoot. From props to timetables & callsheets she was a great help when we had a big production for a campaign. I ve hired her several times and she was wonderfull on the shoots!

Samira Salman

Danitsja helpt sinds januari 2014 mee met het organiseren en vooral het promoten van de SMC036. Zij onderhoudt de social media kanalen en denkt mee over de aanpak en organisatie van de evenementen. Ik ben erg blij met haar als teamlid vanwege haar enthousiasme, prettige manier van samenwerken en het snelle schakelen. Danitsja is een echte aanpakker waar je op kunt bouwen.

Jan-Melle Liscaljet

Ik heb de afgelopen jaren vaker samengewerkt met Danitsja, beiden vanuit verschillende functies. Hoewel onze rollen en taken vaak wisselen, levert zij altijd kwaliteit af binnen de gestelde deadlines. Hierbij kijkt zij vaak ook verder hoe zij nog meer kan leveren, dan al afgesproken. Zij denkt graag mee aan het grote geheel, maar staat ook open voor verbeterpunten. Zij is niet alleen zeer sociaal in de omgang, maar kan zij zich ook makkelijk en goed aanpassen in verschillende situaties.

Jeroen Dobber

Ik heb een aantal keer gebruik gemaakt van Danitsja’s diensten. Voor zoekmachine optimalisatie zijn tekstschrijvers nodig die weten in te spelen op meest gebruikte zoekwoorden en zoekwoorden die relevant zijn aan het onderwerp. Danitsja schrijft teksten waar de zoekmachines goed mee overweg kunnen waardoor mijn websites meer bezoekers krijgen.

Roel van de Weijer

Wij hebben Danitsja ingehuurd om op de set als productieassistent voor de korte film “Morgen is alles beter” aan de slag te gaan. Ze hielp tijdens de pre-productie, heeft de casting opgezet, ging locaties scouten en zette zich in voor andere essentiële taken. Ze deed haar werk met veel enthousiasme en leverde constant hoge kwaliteit. We zijn erg blij met haar diensten en hopen haar in de toekomst nogmaals te kunnen inzetten.

Frank Osinga

Ik ben al meer dan vier jaar een vriend en zakenpartner van Danitsja Koster. We hebben samen gewerkt, activiteiten gepland en samen low budget en vrijwillige projecten opgepakt.

Danitsja is erg vrijgevig, betrouwbaar een een positief persoon. Ze is de “go to”-girl als het gaat om pre-productie. Ze heeft me zowel persoonlijk als professioneel meermaals bijgestaan en geholpen. Ze werkt snel, is to the point en kan gemakkelijk projecten overzien. Dat zijn kwaliteiten die ik altijd heb bewonderd.

Naast haar professionele kwaliteiten kan je altijd erg lachen met Danitsja. Om deze redenen beveel ik werken met Danitsja absoluut aan!

Lorena Pérez

 Danitsja was in staat om vriendschappelijk relaties op te bouwen met interne en externe klanten. Ze was ook in staat om te onderhandelen met interne collega’s om gezamenlijke doelen te behalen. Haar ruime werkervaring bewees zich wanneer zij proactief de leiding pakte en projecten managede die binnen het team vallen. Zij is een snelle probleemoplosser die integer te werk gaat. Danitsja was een uitstekende Content Operator bij Content Operations Short Form.

Ronald van Berkel

Danitsja is een betrouwbare en vriendelijke collega. Ze is altijd bereid om te helpen en dingen uit te leggen. Ze is zich goed bewust van potentiele issues en heeft een proactieve houding richting het oplossen en voorkomen van deze issues. Ik moet nog steeds meemaken dat Danitsja gestrest is! Het was heel fijn om met haar samen te werken.

Mirte Hamelink

Wij hebben de afgelopen anderhalf jaar samengewerkt als Content Operators bij Viacom International Media Networks. Danitsja is erg gepassioneerd en heeft heel goed inzicht in haar werkzaamheden. Ze is punctueel, eerlijk en levert precies wat er is afgesproken. Het is heel fijn om met haar samen te werken.

Heleen Scheurwater

Danitsja is een erg professionele producer en traffic manager. Altijd enthousiast om de beste resultaten te boeken en ze zorgt ervoor dat ze nooit een deadline zal missen. Daarnaast is ze een fantastische collega

Louise van Hoek

Toen ik als redacteur voor NostalgieNet en Tijdsbeeld Media werkte was Danitsja een no nonsende en hardwerkende collega. Ze heeft de gave om rustig te blijven in stressvolle situaties en werkt efficiënt aan zinnige oplossingen. Daarnaast is ze een hele fijne collega om mee samen te werken en een fantastische team player.

Roland van Veen

Danitsja is intelligent, secuur en vriendelijk! Kan veel werk tegelijk aan en weet ook slimme workflows op te zetten.

Sietse Broekema

Danitsja is een zeer intelligente, doortastende en fijne collega. Ze weet op een sublieme wijze door het mijnenveld (wat het medialandschap kan zijn) te bewegen en is altijd op zoek naar de juiste oplossing voor iedereen, of het nou interne of externe partijen zijn.

Op het moment dat er nieuw werk is, of dat het bij een ander even overloopt is Danitsja ook de eerste om haar hulp aan te bieden waardoor projecten veel soepeler verlopen. Daarnaast is ze een echt social media dier, waardoor ik altijd goed mijn mening hierover bij haar kan ventileren. Kortom, een professional die op de juiste manier collegialiteit en hard werken combineert en zeker bereid is om de handen uit de mouwen te steken!

Bekijk alle originele commentaren op LinkedIn.

Hoe kan ik jou helpen?

Wil je eerst even bellen? Plan vrijblijvend een kennismaking!