Uitgebreide contentkalender

 9,09

Ben jij klaar voor marketing die werkt? Maak het jezelf makkelijk en werk doelgericht met een uitgebreide contentkalender. Inzicht in welke fases van de klantreis je communiceert met je klant, welke kanalen je inzet en welke inspanningen hebben gewerkt.

Beschrijving

Ben jij klaar voor marketing die werkt? Maak het jezelf makkelijk en werk doelgericht met een uitgebreide contentkalender. Inzicht in welke fases van de klantreis je communiceert met je klant, welke kanalen je inzet en welke inspanningen hebben gewerkt. Alles om jou op weg te helpen naar een content- en marketingstrategie die resultaat boekt. Deze kalender is te gebruiken tot en met Q4 2023.

Plan je content een heel jaar en elke maand vooruit

Wanneer je deze contentkalender gebruikt kan je voor een heel jaar de grote thema’s en lanceringen inplannen. Vervolgens kan je per maand vooruit gaan werken met onderwerpen en inhoud die je in de spotlight wil zetten. Dat geeft je de ruimte om content in één keer te maken, door bijvoorbeeld een fotoshoot of video-opnames te doen waarvan je het beeld over meerdere momenten uit te smeren. Zo focus je je op één aspect tegelijk en kan jouw creativiteit echt de vrije loop. Vervolgens kan je je focussen op het schrijven van begeleidende teksten en posts. Op een later moment plan je alles in met alle relevante informatie en systemen die je nodig hebt. Door focus aan te brengen en zaken te bundelen haal je het meeste uit de inzet van dat moment.

Haal jouw businessdoelen met een slimme contentplanning

Deze uitgebreide contentkalender geeft je houvast met verschillende onderwerpen die voor jouw onderneming interessant zijn, de verscihllende fases in de klantreis op te nemen en ruimte te geven voor reflectie op jouw content door highlights van de data te delen. Door niet allee te focussen op social, maar ook je eigen kanalen op te nemen in de contentkalender kan je zorgen dat al jouw content elkaar werkelijk ondersteunt en jou helpt met het behalen van jouw businessdoelen. Ben jij klaar voor marketing die werkt? Op een manier die voor jouw brein werkt? Maak gebruik van jouw creativiteit en energie op de momenten dat het er is en creëer hyperfocus door de taken op te breken. Zo maak je gebruik van de structuur die je nodig hebt én de creativiteit die je te bieden hebt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Uitgebreide contentkalender” te beoordelen