Wil je jouw bedrijf inclusiever maken voor mensen met ADHD, burn-out of overprikkeling? Boek dan een lezing, training of masterclass over ADHD, burn-out en werk. Met mijn bedrijf Neuroinclusief biedt ik trainingen voor werkgevers, werknemers en ondernemers om van neurodivergentie een onderscheidende kwaliteit op de werkvloer te maken.

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op.

Een diverse groep werknemers is ongelooflijk waardevol, wanneer je ze allemaal de ruimte geeft om zichzelf te zijn. Wanneer je niet precies weet wat jouw neurodivergente werknemer nodig heeft kan het lastig zijn diegene goed te faciliteren. Niet elke werknemer weet precies wat ze nodig hebben om optimaal te functioneren, en niet elke werknemer durft ernaar te vragen. Juist wanneer we als collectief ons inzetten voor een inclusieve werkomgeving, kan je echt verschil gaan maken. Daarbij kan een lezing, training of masterclass over neurodivergentie enorm helpen.

Door mijn ervaring als persoon met ADHD en het spreken van honderden mensen met ADHD kan ik veel inzicht en kennis doorgeven over dit onderwerp.

Sinds 2010, na mijn eigen diagnose, heb ik me enorm verdiept in het onderwerp. Ik heb een groot blog over ADHD bij volwassenen gerund en samen met anderen het enorm succesvolle ADHDvrouw congres en blog gerund. Uit dat laatste is een boek voorgekomen, een bundel van allerlei verhalen van vrouwen met ADHD. Door mijn eigen ervaring als werknemer, freelancer en ondernemer voor uiteenlopende organisaties kan ik snel de vinger op de zere plek leggen en helpen meedenken over hoe een organisatie diens neurodiverse werknemersbestand een warme werkplek kan geven.

Hiernaast heb een Bachelor en Master aan de Universiteit van Amsterdam succesvol afgerond in de richting Media & Cultuur. Ook ben ik gecertificeerd vertrouwenspersoon en in afwachting om mijn coachingsopleiding te starten.

Onderwerpen waar mijn lezingen en trainingen over gaan zijn:

  • ADHD & werk – hoe ga je hiermee om als manager en HR?
  • ADHD & werk – hoe ga je hiermee om als ADHD’er?
  • Stress en burn-out op het werk
  • Andere gerelateerde onderwerpen op aanvraag

Wil je meer weten? Ga naar Neuroinclusief.com

Direct een training boeken?