Alle artikelen Nederlands Web content

[:nl]RTV Almere: AlmereFM maakt 24 uur radio voor Serious Request[:]

[:nl]

Gepubliceerd op: zaterdag 21 december 2013

JonginAlmere-houdt-24-uurs-marathon-voor-Serious-Request-480x319AlmereFM stond dit jaar weer in het teken van Serious Request. Met een 24 uur durende marathonuitzending van JongInAlmere is geld opgehaald voor het doel van Serious Request. Dit jaar wordt er geld ingezameld om de hygiëne te verbeteren in derdewereldlanden.

Serious Request 2013 in Almere

Zonder eten en slaap 24 uur radio maken voor Serious Request, de dames van JongInAlmere hebben het er weer opzitten. Vanaf vrijdag 20 december om 16.00 uur zijn de dames aaneengesloten op AlmereFM te horen geweest en de uitzending stond volledig in het teken van Serious Request. Chantal de Reijke en Richell Clemens hebben met hulp van uiteenlopende Almeerders deze marathonuitzending weten te vullen en hebben flink wat donaties kunnen verzamelen!

Gezellige gasten in de Nieuwe Bibliotheek

Gelukkig hoefden Richell en Chantal het niet alleen op eigen kracht te doen. Tijdens de marathonuitzending zijn er allerlei gasten langs geweest om de dames een hart onder de riem te steken. Zo kwamen Eric de Haan, Orsaya Sneijders, stadsrapper Contrast, FULL en theatergroep Ongeremd langs op vrijdag. Met gezellige gesprekken en optredens werd de show al snel een feestje. Op zaterdag hebben de Missen van Miss Almere zich vol enthousiasme ingezet om donaties te verzamelen. Daarnaast kwamen Rits, Tim Calis en DJ Cor de uitzending opleuken met wat gezelligheid.

Flinke opbrengst

Er zijn aardig wat donaties gedaan. Mensen konden online een donatie doen of in de Nieuwe Bibliotheek een bijdrage geven voor deze Serious Request-actie. Daarnaast zijn er verschillende objecten en uitjes ter beschikking gesteld voor een veiling speciaal voor deze Serious Request-actie. Chantal en Richell zijn op, maar erg tevreden. De totale opbrengst is 1290.- geworden, een mooi resultaat!

Danitsja Koster (RTV Almere)

Gepubliceerd op de site van RTV Almere.

[:]

Aanbevolen artikelen