Alle artikelen Nederlands Web content

[:nl]NostalgieNet: Pia Douwes gaat op zoek! [:]

[:nl]Geplaatst op 25 november 2010

Nederland kent slechts enkele grande dames van de musical, Pia Douwes is er zeker een van. Naast prachtige rollen in ‘Cats’, ‘Les Miserables’ en ‘Chicago’ had ze jarenlang succes met de musical ‘Elisabeth’ in onder andere Nederland en Oostenrijk. In 2010 is ze te zien in ‘We Will Rock You’ en ‘Masterclass’.

Vanaf 1 januari 2011 wordt de televisieshow ‘Op zoek naar Zorro’ uitgezonden bij de AVRO waar Pia Douwes zeer nauw bij betrokken is als panellid. Na verschillende voorrondes zijn elf finalisten over die strijden om een rol in de nieuwe musical ‘Zorro’. Pia Douwes zal met haar mede-panelleden de kandidaten professioneel begeleiden en beoordelen waarna Willem Nijholt besluit wie er die week de show zal verlaten. Het belooft weer een spannende tijd te worden voor alle musicalfans.

Om vast in de sfeer te komen kun je kijken naar ‘De passie van Pia Douwes’ op NostalgieNet. Programmamaker Job Cieraad neemt een kijkje in het turbulente leven van Pia Douwes. Haar passies, talent en ervaring staan hierin centraal. Wat beweegt Pia Douwes? In deze prachtige aflevering wordt een tipje van de sluier opgelicht.

De passie van Pia Douwes

Donderdag 25 november om 18.00 en 22.00 uur op NostalgieNet

Geplaatst op NostalgieNet weblog[:]

Aanbevolen artikelen