Alle artikelen Nederlands Web content

[:nl]NostalgieNet: PC Hooftstraat Fair 2010[:]

[:nl]Geplaatst op 29 november 2010

Op 18, 19 en 20 december vindt de PC Hooftstraat Fair plaats op initiatief van het Fashion Museum. Op de openingsdag worden de PC Hooftstraat Awards uitgereikt. Vorig jaar won onder andere Martijn Lusink van Oger een van de Awards. Daarnaast zijn vele bekende modemensen en ondernemers te gast.

In 1990 opende Oger Lusink zijn eerste eigen winkel in Amsterdam. Na gewerkt te hebben voor Society Shop en Laura Ashley vond Lusink het tijd zijn winkel met maatpakken van eigen hand te starten. Sindsdien heeft onder andere Pim Fortuyn kleding van Oger gedragen.

De carrière en winkel van Lusink hebben sinds de jaren 90 goed naam gemaakt, in 1996 kreeg Lusink zelfs Max Heijmans-ring voor zijn verdiensten voor de Nederlandse mode. Zijn zoon Martijn werkt sinds zijn 12e al in de winkel van Lusink, sinds zijn 17e is hij fulltime bezig in het bedrijf. Vorig jaar werd zijn werk bekroond met de PC Hooftstraat Award Meest innovatieve ondernemer van 2009.

In De passie van Oger Lusink ziet u onder andere voorbij komen wat Lusink beweegt en wat zijn passie is. Programmamaker Job Cieraad neemt u mee naar de mens achter het merk Oger.

De passie van Oger Lusink

Maandag 29 november om 18.00 en 22.00 uur op NostalgieNet

Geplaatst op NostalgieNet weblog[:]

Aanbevolen artikelen