Alle artikelen Nederlands Web content

[:nl]NostalgieNet: Guus Verstraete, de grote man achter de schermen [:]

[:nl]Geplaatst op 6 december 2010

Het rijtje ‘Bassie en Adriaan‘, ‘Ik ben Joep Meloen’, ‘Wedden, dat..?’, ‘Mooi! Weer De Leeuw’, ‘Musicals in Ahoy’ en Simone Kleinsma heeft in elk geval een ding onderling gemeen, namelijk Guus Verstraete. Deze Nederlands/Belgische regisseur en man van Simone Kleinsma heeft de vinger in de pap gehad bij vele grote televisie- en theaterproducties. Daarnaast is hij nauw betrokken bij de onewomanshows van zijn vrouw waarvan Simone Kleinsma: Songbook momenteel in de theaters te zien is.

Naast regisseur van vele succesvolle shows op televisie is Guus Verstraete ook als figurant te zien in een aantal afleveringen van ‘Bassie en Adriaan’. Later is hij naast zijn werk als televisieregiesseur gaan bezig houden met musicals en theater.

In De passie van Guus Verstraete neemt programmamaker Job Cieraad u mee naar de man achter deze bekende naam. Zijn passie voor televisie, zijn werklust en de indrukwekkende carrière die hij al achter de rug heeft. Daarnaast neemt u een kijkje in het leven en de andere passies van Guus Verstraete. Een bijzonder portret van een invloedrijke regisseur.

De passie van Guus Verstraete

Maandag 6 december om 18.00 en 22.00 uur op NostalgieNet

Geplaatst op NostalgieNet weblog[:]

Aanbevolen artikelen