Alle artikelen Nederlands Web content

[:nl]NostalgieNet: Derk Sauer mogelijk in bestuur Quick Step[:]

[:nl]Geplaatst op 13 december 2010

Derk Sauer is een naam die bij steeds meer mensen een belletje doet rinkelen. Na een zeer succesvol avontuur in Rusland waar hij een aantal internationale tijdschriften introduceerde kwam hij terug om Nederland te veroveren. In 2005 richtte hij de uitgeverij Nieuw Amsterdam op waarmee hij in 2010 mede-eigenaar van NRC Handelsblad werd.

Op donderdag 9 december schoof Sauer aan bij De Wereld Draait Door. In deze uitzending stond WikiLeaks en de verschillende cyberaanvallen door sympathisanten centraal. Daarnaast werd zaterdag 11 december bekend dat Derk Sauer mogelijk in het bestuur van wielerploeg Quick Step komt. Eddy Merckx treed toe als bestuurslid van de ploeg, over de rol van Derk Sauer wordt gespeculeerd.

Van journalist tot mediatycoon en mogelijk bestuurslid van de Belgische wielerploeg Quick Step. Zijn kennis van de mediawereld wordt ingezet op een aflevering in De Wereld Draait Door en hij maakt zich hard voor veranderingen in de krantenwereld om een aanvulling te blijven op internetnieuws. In het programma De passie van Derk Sauer ziet u waar zijn drive vandaan komt en krijgt u een kijkje in het leven van deze bijzonder succesvolle Nederlander.

De passie van Derk Sauer

Maandag 13 december om 18.00 en 22.00 uur op NostalgieNet!

Geplaatst op NostalgieNet weblog[:]

Aanbevolen artikelen