Alle artikelen Krant Persberichten

[:nl]Popronde: Almere Vandaag – Stippel je route uit[:]

[:nl]

Gebaseerd op het persbericht voor Popronde Almere 2013

Gepubliceerd op 29 augustus 2013

ALMERE/ODEKE DE JONG – Ook dit jaar zet de Popronde het centrum weer op zijn kop. Het grootste reizende muziekfestival van Nederland strijkt op 5 oktober voor de vierde keer neer in Almere en pakt wederom groots uit met diverse acts die allemaal gratis te bezoeken zijn. Almere Vandaag besteedt de komende vijf weken uitgebreide aan de Popronde in Almere.

Van 14.00 tot 03.00 uur kun je in de stad genieten van soul van Bombilate, pop van When We Are Wild en van de muziek singer-songwriter Yorick Van Norden en via blues van My Baby. Voor de liefhebbers van electro is er Hompfdinga, er is voor ieder wat wils tijdens het muziekfestival.

Net als voorgaande jaren bieden Poppodium De Meester en De Nieuwe Bibliotheek hun locatie als podium voor de acts. Ook zijn er dit jaar een paar mooie, nieuwe locaties erbij gekomen. Onder meer Kinki Kappers, La Cubanita en Het Broodcafe zetten hun deuren open voor de opkomende artiesten. De uiteenlopende locaties geven het festival een unieke uitstraling, want wanneer kan jij nou naar een folkband kijken op de redactie van Almere Vandaag?

Tijdens het festival zijn er overal programmaboekjes te krijgen om niks te hoeven missen. Ontdek in één dag een variëteit aan muziekstijlen en talent, die volgend jaar bij het grote publiek een bekende naam zijn geworden.

In de loop van de dag verschijnt het programma op www.popronde.nl. Je kunt ook Popronde Almere volgen op Twitter of Facebook om alvast in de stemming te komen.

[:]

Aanbevolen artikelen