Alle artikelen Krant Persberichten

[:nl]Popronde: Almere Vandaag – Popronde brengt succesvolle bands voort[:]

[:nl]Gebaseerd op het persbericht voor Popronde Almere 2013

Gepubliceerd op 01 oktober 2013

ALMERE – De Popronde heeft een paar grote namen voortgebracht. Zo hebben Racoon, Sabrina Starke, Chef’Special, De Staat en Go Back To The Zoo mee getourd tijdens eerdere edities van het reizende muziekfestival. Hier deden zij vóór hun doorbraak naar een groter publiek ervaring op en waren gewoon in de kroeg van dichtbij te beleven.

De afgelopen drie edities in Almere hadden veel bezoekers en een mooie line-up. Een aantal bands zijn nationaal doorgebroken, wonnen de Grote Prijs van Nederland en hebben op grote festivals als Noorderslag gespeeld. Onder andere Case Mayfield, Handsome Poets, Lucas Hamming, John Coffey en Mister & Mississippi hebben tijdens Popronde Almere gespeeld. Toen nog relatief onbekend, nu treden ze op voor volle zalen.

Ook Popronde editie 2013 belooft weer een aantal succesnummers voort te brengen. Het onderzoek ‘Omzien naar de Popronde’ in opdracht van het Fonds voor Cultuurparticipatie geeft aan dat ruim dertig procent van de Poprondedeelnemers na hun deelname aan het reizende muziekfestival professioneel met muziek bezig is. Dat is goed nieuws voor veelbelovende acts als Audio Adam, Yorick van Norden, Herrek en Adam & the Relevants, die op 5 oktober in het Almeerse stadscentrum te zien zijn.

Alvast je route plannen? Ga dan naar www.popronde.nl, bekijk het programma en luister naar alle acts. Popronde Almere is ook te vinden op Twitter en Facebook. Alle optredens zijn gratis te bezoeken.[:]

Aanbevolen artikelen