Alle artikelen Interviews Krant Nederlands

[:nl]Almere Deze Week: Miss Shakira[:]

[:nl]

Gepubliceerd op: 22 januari 2014

Miss_ShakiraShakira (17 jaar) heeft grootse plannen voor zichzelf. Ze doet de horecaopleiding richting gastvrouw op ROC Almere Buiten, daarna zou ze graag door willen studeren in de richting Economie en Toerisme. Ze ziet zichzelf wel evenementen organiseren. “Al trekt de modewereld me ook heel erg, ik ben er nog niet over uit.” Shakira is als pasgeborene in Almere komen wonen.  “Ik kan hier alles vinden en het is een fijne stad.”

Voor de fotoshoot heeft Shakira een opvallend accessoire meegenomen. “Dit is mijn koningspython, ik heb hem voor mijn verjaardag gekregen.” Ze is een groot dierenliefhebber, thuis heeft het gezin al allerlei dieren gehad. Daarnaast is er nog iets wat mensen niet achter Shakira zoeken, ze houdt van stoere hobby’s. “Ik hou bijvoorbeeld van survivallen, bomen klimmen en ik zou echt eens willen rijden op een crossmotor.”

Foto: Peter Isaak

Styling: Myrthe Scharn

Visagie: AW Beauty

Tekst: Danitsja Koster

De Miss Almere-verkiezing vindt plaats op 30 maart 2014 in Utopolis Almere. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.missalmere.nl

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via www.facebook.com/MissAlmere en Twitter @MissAlmere. 

Miss Almere wordt o.a. mogelijk gemaakt door SQ models i.s.m. met:

Utopolis Almere, Almere DEZE WEEK, Almere Centrum, SHE Energy Drink, Amice Advocaten, StylinQ, Mitch Dancebizz, Apollo hotel, Javinaro Mode, Restaurant IDA, Dansschool Yvette.

[:]

Aanbevolen artikelen