Alle artikelen Interviews Krant Nederlands

[:nl]Almere Deze Week: Miss Shadee[:]

[:nl]

Gepubliceerd op: 26 maart 2014

Miss_ShadeeShadee (19 jaar) heeft met haar studie Product & Design aan de Hogeschool van Amsterdam een goede uitlaatklep voor haar creativiteit gevonden. “Hier kan ik echt mijn passie in kwijt. Ik hou van afwisseling en vind heel veel dingen leuk.” Ze zou graag verder willen groeien in de modellenwereld. Ze woont sinds haar vierde in Almere en voelt zich een echte Almeerse. “Ik vind het mooi om mijn stad te mogen vertegenwoordigen.”

Voor de fotoshoot heeft Shadee twee knuffelberen meegenomen, die ze sinds haar geboorte heeft. “Ik heb de knuffels van mijn vader gekregen. Dit geeft me het gevoel van thuis en warmte. Ik kom uit een hecht gezin en wil dat hiermee laten zien.” Shadee wordt meestal gezien als een vrij bescheiden persoon, maar dat is niet helemaal waar. “Ik kan best gek doen en ben heel creatief.”

Foto: Peter Isaak

Styling: Myrthe Scharn

Visagie: AW Beauty

Tekst: Danitsja Koster

De Miss Almere-verkiezing vindt plaats op 30 maart 2014 in Utopolis Almere. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.missalmere.nl

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via www.facebook.com/MissAlmere en Twitter @MissAlmere.

Miss Almere wordt o.a. mogelijk gemaakt door SQ models i.s.m. met:

Utopolis Almere, Almere DEZE WEEK, Almere Centrum, SHE Energy Drink, Amice Advocaten, StylinQ, Mitch Dancebizz, Apollo hotel, Javinaro Mode, Restaurant IDA, Dansschool Yvette.

[:]

Aanbevolen artikelen