Alle artikelen Interviews Krant Nederlands

[:nl]Almere Deze Week: Miss Roline[:]

[:nl]

Gepubliceerd op: 12 maart 2014

Miss_RolineRoline (25 jaar) is een bezige bij die haar hart heeft verloren aan de media. Ze studeert Communicatie & Media, daarnaast werkt ze bij SlamFM, bij de stomerij, als hostess voor evenementen en als begeleider van een gehandicapt meisje. Ook heeft ze aan verschillende Miss-verkiezingen meegedaan. “Mijn droom is om een kinderprogramma te presenteren of iets als Hart in Actie, dat past heel erg bij me.”

Voor de fotoshoot heeft ze haar paardrijcap en kaplaarzen meegenomen. “Mijn paard is het belangrijkste in het leven. Ik heb hem vanaf mijn 15e. Dit representeert de twee kanten van haar persoonlijkheid. Ik ben een echt meisjesmeisje, maar sta ook in mijn oude broek de stal uit te mesten.” Miss Almere kon ze niet aan haar neus voorbij laten gaan. “Ik denk dat al deze ervaringen heel waardevol zijn.”

Foto: Peter Isaak

Styling: Myrthe Scharn

Visagie: AW Beauty

Tekst: Danitsja Koster

De Miss Almere-verkiezing vindt plaats op 30 maart 2014 in Utopolis Almere. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.missalmere.nl

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via www.facebook.com/MissAlmere en Twitter @MissAlmere. 

Miss Almere wordt o.a. mogelijk gemaakt door SQ models i.s.m. met:

Utopolis Almere, Almere DEZE WEEK, Almere Centrum, SHE Energy Drink, Amice Advocaten, StylinQ, Mitch Dancebizz, Apollo hotel, Javinaro Mode, Restaurant IDA, Dansschool Yvette.

[:]

Aanbevolen artikelen