Alle artikelen Interviews Krant Nederlands

[:nl]Almere Deze Week: Miss Michelle[:]

[:nl]

Gepubliceerd op: 19 maart 2014

Miss_MichelleMichelle (19 jaar) is met enkele maanden oud in Almere komen wonen. Ze voelt zich een echte Almeerse. “De stad is fijn met veel winkels, het is heel modern en veel nieuwbouw wat ik mooi vind.” Michelle wilde graag de zorg in, ze studeert voor tandartsassistente op ROC Amsterdam en daarna wil ze graag doorstuderen. “Misschien ga ik specialiseren of voor mondhygiëniste. Daar ben ik nog niet uit.

Modellenwerk was altijd een droom van Michelle, maar ze durfde er niet mee aan de slag. Nu heeft ze de eerste stap gezet. “Ik denk dat het goed voor me is om mijn zelfvertrouwen op te bouwen.” Voor de fotoshoot heeft ze overgrootmoeders handspiegel meegenomen. “Ik heb niet zo zeer een band met de spiegel, maar wel heel erg met mijn familie en dat representeert de spiegel.”

Foto: Peter Isaak

Styling: Myrthe Scharn

Visagie: AW Beauty

Tekst: Danitsja Koster

De Miss Almere-verkiezing vindt plaats op 30 maart 2014 in Utopolis Almere. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.missalmere.nl

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via www.facebook.com/MissAlmere en Twitter @MissAlmere. 

Miss Almere wordt o.a. mogelijk gemaakt door SQ models i.s.m. met:

Utopolis Almere, Almere DEZE WEEK, Almere Centrum, SHE Energy Drink, Amice Advocaten, StylinQ, Mitch Dancebizz, Apollo hotel, Javinaro Mode, Restaurant IDA, Dansschool Yvette.

[:]

Aanbevolen artikelen