Alle artikelen Interviews Krant Nederlands

[:nl]Almere Deze Week: Miss Kelly[:]

[:nl]

Gepubliceerd op: 5 februari 2014

Miss_KellyKelly (22 jaar) is geboren en getogen in Almere. Voorlopig blijft ze in de stad wonen, want ze heeft een huis gekocht. Ze werkt als fysiotherapeut en heeft bij een duikschool gewerkt. “Ik heb drie maanden in Spanje gezeten en heb daar mijn opleiding tot Divemaster gehaald.” Dit is niet de eerste Missverkiezing voor Kelly. In 2011 deed ze mee met de Miss Flevoland-verkiezing. “Door Miss Flevoland heb ik modellenwerk kunnen doen. Dat is een heel leuke ervaring.”

Voor de fotoshoot heeft Kelly haar duikbril en vissenkom met twee vissen meegenomen. Eigenlijk zou ze wel meer willen doen met duiken. “Er is vrede onder water. Dat is zo rustgevend.” Wat mensen niet zo snel achter Kelly zoeken is dat ze graag naar hardstylefeesten gaat. Haar eerste ervaring was Qlimax 2009. “De hele show is prachtig, mooi decor, lasershows, je wordt echt meegenomen met een verhaal. Er zit veel emotie in de muziek en daar kan ik me erg in vinden.”
Miss Kelly is zaterdag te horen bij ‘Wakker worden met Johan’ tussen 9:00 en 11:00 uur op AlmereFM 107.8.

Foto: Peter Isaak

Styling: Myrthe Scharn

Visagie: AW Beauty School

Tekst: Danitsja Koster

De Miss Almere-verkiezing vindt plaats op 30 maart 2014 in Utopolis Almere. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.missalmere.nl

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via www.facebook.com/MissAlmere en Twitter @MissAlmere. 

Miss Almere wordt o.a. mogelijk gemaakt door SQ models i.s.m. met:

Utopolis Almere
Almere DEZE WEEK
Almere Centrum
SHE Energy Drink
Amice Advocaten
StylinQ
Mitch Dancebizz
Apollo hotel
Javinaro Mode|
Restaurant IDA
Dansschool Yvette

[:]

Aanbevolen artikelen