Alle artikelen Interviews Krant Nederlands

[:nl]Almere Deze Week: Miss Donna[:]

[:nl]

Gepubliceerd op: 29 januari 2014

Miss_DonnaDonna (17 jaar) studeert Financieel administratief medewerker en is cassière. Ze woont al sinds haar vijfde in Almere. “Hier doe ik alles, ik leef echt in Almere.” Donna’s vader en oma kwamen met de advertentie van Miss Almere bij haar aanzetten. “Vroeger wou ik graag model worden, maar ik was daarvoor altijd te klein. Een Missverkiezing lijkt ook meer bij mij te passen want ik ben altijd heel vrolijk.”

Voor de fotoshoot heeft Donna haar hondje Rooz meegenomen. “Ik doe alles met haar, ze slaapt zelfs bij me. Ze staat altijd voor de deur te wachten als ik thuis kom.” Wat veel mensen niet van Donna weten is dat ze goed is in wiskunde en tekenen. Zo heeft ze laatst zelfs een tatoeage voor iemand ontworpen. “Tekenen is een hobby voor me, ik teken echt uit mijn gevoel.”

Foto: Peter Isaak

Styling: Myrthe Scharn

Visagie: AW Beauty

Tekst: Danitsja Koster

De Miss Almere-verkiezing vindt plaats op 30 maart 2014 in Utopolis Almere. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.missalmere.nl

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via www.facebook.com/MissAlmere en Twitter @MissAlmere. 

Miss Almere wordt o.a. mogelijk gemaakt door SQ models i.s.m. met:

Utopolis Almere, Almere DEZE WEEK, Almere Centrum, SHE Energy Drink, Amice Advocaten, StylinQ, Mitch Dancebizz, Apollo hotel, Javinaro Mode, Restaurant IDA, Dansschool Yvette.

[:]

Aanbevolen artikelen