Alle artikelen Interviews Krant Nederlands

[:nl]Almere Deze Week: Miss Crystal[:]

[:nl]

Gepubliceerd op: 15 januari 2014

Miss_CrystalCrystal (17 jaar) is een spontane en sociale meid die eind 2012 van Curaçao naar Almere is verhuisd. Ze studeert Medewerker Maatschappelijke Zorg en houdt van lezen, koken en mensen helpen. Na de verhuizing moest ze de deur wel uit om nieuwe mensen te leren kennen. “Ik benader mensen zonder dat ik ze ken, ik spreek mensen gewoon aan.” Ze heeft ondertussen een band met Almere opgebouwd. “Ik ben steeds enthousiaster geworden over Nederland sinds ik meer m’n draai kunnen vinden.”

Model worden is een droom van Crystal. “Ik wil graag mensen inspireren om hun droom te volgen.” Voor de fotoshoot heeft ze een gitaar meegenomen. “Ik speel eigenlijk quarta, dat is een minigitaar, maar die heb ik niet hier. Gitaar staat voor muziek, ik hou van muziek en het is rustgevend om muziek te luisteren.”

Foto: Peter Isaak

Styling: Myrthe Scharn

Visagie: AW Beauty

Tekst: Danitsja Koster

De Miss Almere-verkiezing vindt plaats op 30 maart 2014 in Utopolis Almere. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.missalmere.nl

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via www.facebook.com/MissAlmere en Twitter @MissAlmere.

Miss Almere wordt o.a. mogelijk gemaakt door SQ models i.s.m. met:

Utopolis Almere, Almere DEZE WEEK, Almere Centrum, SHE Energy Drink, Amice Advocaten, StylinQ, Mitch Dancebizz, Apollo hotel, Javinaro Mode, Restaurant IDA, Dansschool Yvette.

[:]

Aanbevolen artikelen