Alle artikelen Interviews Krant Nederlands

[:nl]Almere Deze Week: Miss Celesta[:]

[:nl]

Gepubliceerd op: 26 februari 2014

Miss_CelestaCelesta (23 jaar) doet de Pabo en is een echte juf in de dop. Ze vindt het heerlijk om kinderen iets te leren. “Het vak wordt vaak onderschat. Ik loop nu stage in groep 3 en het is heel mooi dat je een band creëert en ze echt wat kan leren.” Ze heeft zich samen met zus Demelza opgegeven voor Miss Almere. Ze vindt de ervaring tot nu toe erg bijzonder. “We gaan met z’n twaalven naar de finale dus we bouwen in drie maanden een bijzondere vriendschap op.”

Voor de fotoshoot heeft Celesta een schoolbordje met haar bucketlist meegenomen. Het schoolbord verwijst naar haar ambitie om juf te worden, de bucketlist begint bij nummer 22 omdat ze er al 22 jaar op heeft zitten. “De doelen op mijn lijstje passen echt bij mij.”

Foto: Peter Isaak

Styling: Myrthe Scharn

Visagie: AW Beauty

Tekst: Danitsja Koster

De Miss Almere-verkiezing vindt plaats op 30 maart 2014 in Utopolis Almere. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.missalmere.nl

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via www.facebook.com/MissAlmere en Twitter @MissAlmere.

Miss Almere wordt o.a. mogelijk gemaakt door SQ models i.s.m. met:

Utopolis Almere, Almere DEZE WEEK, Almere Centrum, SHE Energy Drink, Amice Advocaten, StylinQ, Mitch Dancebizz, Apollo hotel, Javinaro Mode, Restaurant IDA, Dansschool Yvette.

[:]

Aanbevolen artikelen