ADHD ADHD bij volwassenen

Hypnotherapie deel 4

moe_werk

Tijdens de laatste sessie bij de hypnotherapeut hebben we en korte oefening gedaan om in drukke tijden weer bij jezelf te kunnen komen. Eigenlijk heel simpel, ogen dicht en zonder oordeel of gedachten je zintuigen gebruiken. Weer even terug in het nu, opladen voordat de drukte weer verder gaat. Deze oefening ga ik zeker aan wat mensen in mijn omgeving leren!

Vervolgens ging ik niet onder hypnose, maar gingen we de drie pijlers van mijn persoonlijkheid in kaart brengen om zo te zien waar de onbalans vandaan komt. Hier zijn geen hele schokkende dingen uitgekomen, al is het wel goed en confronterend om het voor jezelf in kaart te brengen.

Welk gedrag komt erbij kijken, hoe zie je de verschillende kanten van jezelf als een kant de overhand neemt en wat kan je eraan doen om de balans te behouden? Een leerzame en intrigeren de opdracht waar ik nu goed mee verder kan. Vragen als: welke kleur of welk symbool zou je hieraan koppelen, geven net even wat meer houvast en begrip voor de scheiding tussen de verschillende kanten. De volgende stap is op tijd valkuilen herkennen en ernaar handelen, de schouders eronder dus!

Naiad

Aanbevolen artikelen