ADHD ADHD bij volwassenen Concentratie Depressie Hoofdpijn Hyperactiviteit Leerproblemen Medicatie Omgaan met ADHD Slaapproblemen Stress Therapie Vergeetachtigheid Vermoeidheid

Hypnotherapie deel 3

mediterende_vrouw

De tweede sessie bij de hypnotherapeut ging goed, zelfs iets te goed. Na even te hebben doorgenomen hoe het gaat bleek dat ik al aardig wat zaken op een rijtje had. Het enige punt van aandacht was de enorme vermoeidheid die al een paar weken aanhield. Toch maar aan de extra vitaminen.

Vervolgens werd ik in trance gebracht. Omdat ik zo moe was gleed ik iets te makkelijk weg. Ik merkte dat m’n aandacht verslapte en probeerde mezelf weer terug te brengen, maar achteraf bleek dat ik behoorlijk wat dingen niet bewust heb opgeslagen. De therapeut stelde een aantal vragen die ik met de beste wil van de wereld niet kon beantwoorden. Van deze sessie weet ik bar weinig meer. Ik ben dus goed weg geweest!

De volgende stap is thuis verder met de trance om te kijken of er dan wel een aantal zaken boven komen drijven. Het is er nog niet echt van gekomen, maar deze week wil ik er in elk geval een keer mee aan de slag. Niet alleen vanwege de vooruitgang, maar ook omdat ik wel heel benieuwd ben naar wat ik ga tegenkomen!

Naiad

Aanbevolen artikelen