ADHD ADHD bij volwassenen Concentratie Vergeetachtigheid

Het gaat bijna

outsider

Ik had me voorgenomen een afspraak bij de dokter te maken voor een doorverwijzing naar een psycholoog of psychiater. Hopelijk kan die me wat verder op de rit helpen want er zijn een aantal zaken die nog niet helemaal soepel lopen. Een daarvan is de medicatie. Het gaat wel wat beter dan zonder maar het houdt niet over.

De afspraak met de dokter wil ik al een paar weken maken maar het komt er niet van. Op het werk ben ik druk en daarna is het gezondheidscentrum gesloten. Een gaatje maken om vijf minuten te bellen moet toch lukken! Maar helaas, het is er nog niet van gekomen.

Heerlijk zo’n spiraal. Ik blijf een beetje hangen maar om verder te komen moet ik actie ondernemen, precies dat waar m’n hoofd nu even niet naar staat. Ik heb behoefte aan rust, dat lukt aardig, maar weet dat ik nog een aantal dingen moet doen om m’n kop leeg te maken. Dus zet ik het nu maar in de agenda. Morgen de dokter bellen en volgende week de administratie doen waar ik steeds tegenaan zit te hikken. Weer ouderwets een lijstje maken voor mezelf, dat werkt volgens mij toch het beste.

Naiad

Aanbevolen artikelen