ADHD ADHD bij volwassenen ADHD kenmerken Concentratie Depressie Hoofdpijn Stress Vergeetachtigheid Vermoeidheid

Knallen dus hoofdpijn?

hoofdpijn

Het is weer zover, knallende hoofdpijn. Al vroeg begint het zeurderige gevoel wat zich langzaam opbouwt naar een helse hoofdpijn. Ik ben al lang blij dat dit geen dagelijkse kost meer is maar het verziekt behoorlijk mijn dag.

Natuurlijk ben ik druk geweest, thuis en op het werk. Veel te doen, veel om over na te denken en nog veel meer wat ‘even’ tussendoor komt. Dat moet een mens toch aan kunnen. Maar met mijn constante gedachtestroom gaat af en toe de rem erop: hoofdpijn!

Gelukkig is er tegen zo’n klacht vrij makkelijk wat aan te doen, een pilletje erin en een uur later is de pijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Maar dat lost het probleem niet op. Sinds ik Ritalin gebruik heb ik deze klachten veel minder regelmatig dan daarvoor. Dat scheelt een hoop! Maar vandaag word ik toch even op het matje geroepen. Rustig aan, blijven genieten en vooral me niet overal druk om maken.

Dit had ik al zien aankomen maar toch was ik te laat. Weer even de zaken op een rijtje zetten dus, en een Ibuprofen erin. Dat maakt het nu wel even wat makkelijker.

Naiad

Aanbevolen artikelen