Referenties

Referenties van collega’s en opdrachtgevers

Danitsja LL

 

 

 

 

 

Freelance web editor and content managerDanitsja Koster.nl

Jan-Melle Liscaljet

Cultureel Ondernemer: Helpt Organisaties met Cultureel Ondernemerschap, Festival Productie en Social Media Marketing

Ik heb de afgelopen jaren vaker samengewerkt met Danitsja, beiden vanuit verschillende functies. Hoewel onze rollen en taken vaak wisselen, levert zij altijd kwaliteit af binnen de gestelde deadlines. Hierbij kijkt zij vaak ook verder hoe zij nog meer kan leveren, dan al afgesproken. Zij denkt graag mee aan het grote geheel, maar staat ook open voor verbeterpunten. Zij is niet alleen zeer sociaal in de omgang, maar kan zij zich ook makkelijk en goed aanpassen in verschillende situaties.

18 September 2013

Jeroen Dobber

Online Marketing

Ik heb een aantal keer gebruik gemaakt van Danitsja’s diensten. Voor zoekmachine optimalisatie zijn tekstschrijvers nodig die weten in te spelen op meest gebruikte zoekwoorden en zoekwoorden die relevant zijn aan het onderwerp. Danitsja schrijft teksten waar de zoekmachines goed mee overweg kunnen waardoor mijn websites meer bezoekers krijgen.

17 April 2012

Freelance producer – Danitsja Koster.nl

Roel van de Weijer

Delegate Producer at Column Film B.V.

Wij hebben Danitsja ingehuurd om op de set als productieassistent voor de korte film “Morgen is alles beter” aan de slag te gaan. Ze hielp tijdens de pre-productie, heeft de casting opgezet, ging locaties scouten en zette zich in voor andere essentiële taken. Ze deed haar werk met veel enthousiasme en leverde constant hoge kwaliteit. We zijn erg blij met haar diensten en hopen haar in de toekomst nogmaals te kunnen inzetten.

29 September 2011

Frank Osinga

Adviseur automatisering, Administratief Medewerker, Freelance Cameraman, Video Editor en Ondernemer

Ik ben al meer dan vier jaar een vriend en zakenpartner van Danitsja Koster. We hebben samen gewerkt, activiteiten gepland en samen low budget en vrijwillige projecten opgepakt.

Danitsja is erg vrijgevig, betrouwbaar een een positief persoon. Ze is de “go to”-girl als het gaat om pre-productie. Ze heeft me zowel persoonlijk als professioneel meermaals bijgestaan en geholpen. Ze werkt snel, is to the point en kan gemakkelijk projecten overzien. Dat zijn kwaliteiten die ik altijd heb bewonderd.

Naast haar professionele kwaliteiten kan je altijd erg lachen met Danitsja. Om deze redenen beveel ik werken met Danitsja absoluut aan!

23 September 2011

Content Operator Short Form for MTV, TMF, Comedy Central, VH1, Viva, Nickelodeon, Nick Jr, Kindernet – MTV Networks

Lorena Pérez

Manager Content Operations Shortform and Entertainment at Viacom International Media Networks

Danitsja was in staat om vriendschappelijk relaties op te bouwen met interne en externe klanten. Ze was ook in staat om te onderhandelen met interne collega’s om gezamenlijke doelen te behalen. Haar ruime werkervaring bewees zich wanneer zij proactief de leiding pakte en projecten managede die binnen het team vallen. Zij is een snelle probleemoplosser die integer te werk gaat. Danitsja was een uitstekende Content Operator bij Content Operations Short Form.

5 januari 2014

Ronald van Berkel

Young Wolf Productions

Danitsja is een betrouwbare en vriendelijke collega. Ze is altijd bereid om te helpen en dingen uit te leggen. Ze is zich goed bewust van potentiele issues en heeft een proactieve houding richting het oplossen en voorkomen van deze issues. Ik moet nog steeds meemaken dat Danitsja gestrest is! Het was heel fijn om met haar samen te werken.

7 Augustus 2013

Mirte Hamelink

Content Operator at Viacom

Wij hebben de afgelopen anderhalf jaar samengewerkt als Content Operators bij Viacom International Media Networks. Danitsja is erg gepassioneerd en heeft heel goed inzicht in haar werkzaamheden. Ze is punctueel, eerlijk en levert precies wat er is afgesproken. Het is heel fijn om met haar samen te werken.

7 Augustus 2013

Content editor, web editor & producerNostalgieNet

Heleen Scheurwater

Projectcoördinator en producer at Tijdsbeeld Media and NostalgieNet

Danitsja is een erg professionele producer en traffic manager. Altijd enthousiast om de beste resultaten te boeken en ze zorgt ervoor dat ze nooit een deadline zal missen. Daarnaast is ze een fantastische collega.

30 Juli 2013

Louise van Hoek

Educational Assistant at Peak School

Toen ik als redacteur voor NostalgieNet en Tijdsbeeld Media werkte was Danitsja een no nonsende en hardwerkende collega. Ze heeft de gave om rustig te blijven in stressvolle situaties en werkt efficiënt aan zinnige oplossingen. Daarnaast is ze een hele fijne collega om mee samen te werken en een fantastische team player.

16 April 2011

Roland van Veen

Senior redacteur social/UGC + eindredactie NU.nl at Sanoma Digital

Danitsja is intelligent, secuur en vriendelijk! Kan veel werk tegelijk aan en weet ook slimme workflows op te zetten.

15 April 2011

Sietse Broekema

Ervaren Online Marketeer

Danitsja is een zeer intelligente, doortastende en fijne collega. Ze weet op een sublieme wijze door het mijnenveld (wat het medialandschap kan zijn) te bewegen en is altijd op zoek naar de juiste oplossing voor iedereen, of het nou interne of externe partijen zijn.

Op het moment dat er nieuw werk is, of dat het bij een ander even overloopt is Danitsja ook de eerste om haar hulp aan te bieden waardoor projecten veel soepeler verlopen. Daarnaast is ze een echt social media dier, waardoor ik altijd goed mijn mening hierover bij haar kan ventileren. Kortom, een professional die op de juiste manier collegialiteit en hard werken combineert en zeker bereid is om de handen uit de mouwen te steken!

27 December 2010