Over Danitsja

Content editor, Social Media specialist & Media producer

DanitsjaDanitsja is een ervaren producer, schrijver, redacteur en social media adviseur. Ze kan met zo’n beetje elke vraag of opdracht over tekst, social media of media productie helpen en meedenken. De diensten waar ze zich in heeft gespecialiseerd zijn:

  • Media productie: film, tv, videoclips, commercials, websites
  • Teksten schrijven en redigeren: blogs, interviews, artikelen, marketingteksten, korte verhalen, recensies
  • Social media: strategie, content productie, community management, posts redigeren

Naast bovenstaande werkzaamheden die zij freelance en in loondienst uitvoert, is Danitsja schrijver. Ze schrijft kinderboeken, non-fictie en fictie. Meer informatie over haar boeken is hier te vinden.

Neem vooral contact met mij op. Ik ben altijd in voor een kop koffie om te zien hoe we elkaar kunnen helpen.

Over Danitsja Scharn-Koster

Danitsja Scharn-Koster is een allround freelancer met ervaring voor uiteenlopende platformen en opdrachtgevers. Haar CV vindt u hier, een overzicht van haar opdrachtgevers vindt u hier, een overzicht van publicaties is hier te vinden en referenties vindt u hier. Daarnaast kunt u al het laatste nieuws over Danitsja volgens via Facebook, Twitter en LinkedIn.

Een duizendpoot, een regelneef, een schrijver in hart en nieren, chronisch nieuwsgierig en tomeloos enthousiast. Een internetgek van het eerste uur met een passie voor verhalen vertellen, bloggen, websites optimaliseren en social media beheren.

Ervaring

Sinds 2002 is Danitsja Koster werkzaam in de media en culturele wereld. Begonnen als hoofdredacteur bij de schoolkrant en productieassistent bij een van de eerste films van FPS film in Almere is ze uitgegroeid tot een ervaren schrijver, blogger, interviewer, producer en projectmanager. Ze schrijft voor uiteenlopende opdrachtgevers en houdt van de afwisseling die daarmee gepaard gaat.

Danitsja is een vrolijke, enthousiaste, sociale en creatieve dame die graag het voortouw neemt. Ze houdt van werken onder druk, komt zowel zelfstandig werkend als in een team goed tot haar recht en denkt creatief terwijl de praktische kant niet wordt vergeten.

Danitsja Koster BerlijnVrijwilligerswerk

Zij is vrijwilliger geweest voor online platforms, gezondheidsorganisaties, media producties en culturele organisaties. Meer informatie over het vrijwilligerswerk van Danitsja Koster is te vinden op deze pagina.

Neem contact op

De CV van Danitsja Koster is hier te vinden. Daarnaast zit ze op Facebook, Twitter en LinkedIn. Neem gerust contact met haar op!